Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - Σεισμοσ / Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη.

Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Ενημέρωση για την κατάσταση στη σάμο λόγω του ισχυρού σεισμού έκανε η πυροσβεστική υπηρεσία. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη. Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού.

Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα / Dynatos Seismos Twra
Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα / Dynatos Seismos Twra from i0.wp.com
Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής, 30 οκτωβρίου, στη σάμο. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη.

Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ.

Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Ενημέρωση για την κατάσταση στη σάμο λόγω του ισχυρού σεισμού έκανε η πυροσβεστική υπηρεσία. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής, 30 οκτωβρίου, στη σάμο. Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη. Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο.

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Ενημέρωση για την κατάσταση στη σάμο λόγω του ισχυρού σεισμού έκανε η πυροσβεστική υπηρεσία. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής, 30 οκτωβρίου, στη σάμο. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών.

Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη. σεισμος | iEllada.gr
σεισμος | iEllada.gr from www.iellada.gr
Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί.

Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, .

Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής, 30 οκτωβρίου, στη σάμο. Ενημέρωση για την κατάσταση στη σάμο λόγω του ισχυρού σεισμού έκανε η πυροσβεστική υπηρεσία. Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη. Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί.

Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη. Ενημέρωση για την κατάσταση στη σάμο λόγω του ισχυρού σεισμού έκανε η πυροσβεστική υπηρεσία. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί.

Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής, 30 οκτωβρίου, στη σάμο. Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - Σεισμοσ
Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - Σεισμοσ from cdn.cnngreece.gr
Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής, 30 οκτωβρίου, στη σάμο. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6).

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο.

Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής, 30 οκτωβρίου, στη σάμο. Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Ενημέρωση για την κατάσταση στη σάμο λόγω του ισχυρού σεισμού έκανε η πυροσβεστική υπηρεσία. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6).

Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - Σεισμοσ / Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη.. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Ενημέρωση για την κατάσταση στη σάμο λόγω του ισχυρού σεισμού έκανε η πυροσβεστική υπηρεσία.

Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 1430 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών σεισμοσ. Ενημέρωση για την κατάσταση στη σάμο λόγω του ισχυρού σεισμού έκανε η πυροσβεστική υπηρεσία.